Handbook of Research on Food Science and TechnologyWydawnictwo: Taylor & Francis Data wydania: 11/03/2021 Wydanie: Pierwsze ISBN: 9780429947063 Forma publikacji: eBook: Fixed Page eTextbook (PDF)
|
2 467.81 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
Advances in Food Bioproducts and Bioprocessing TechnologiesWydawnictwo: Taylor & Francis Data wydania: 16/10/2019 Wydanie: Pierwsze ISBN: 9781000682939 Forma publikacji: eBook: Reflowable eTextbook (ePub)
|
1 206.62 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
Handbook of Research on Food Science and TechnologyWydawnictwo: Taylor & Francis Data wydania: 15/01/2019 Wydanie: Pierwsze ISBN: 9780429947179 Forma publikacji: eBook: Reflowable eTextbook (ePub)
|
877.27 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
Handbook of Research on Food Science and TechnologyWydawnictwo: Taylor & Francis Data wydania: 15/01/2019 Wydanie: Pierwsze ISBN: 9780429947087 Forma publikacji: eBook: Reflowable eTextbook (ePub)
|
877.27 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
Handbook of Research on Food Science and TechnologyWydawnictwo: Taylor & Francis Data wydania: 15/01/2019 Wydanie: Pierwsze ISBN: 9780429947117 Forma publikacji: eBook: Reflowable eTextbook (ePub)
|
877.27 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|