Crumb: Show the dough who's bossWydawnictwo: Octopus Publishing Group Data wydania: 07/02/2019 ISBN: 9780857835062 Forma publikacji: książka w twardej oprawie
|
153.30 PLN
Produkt na zamówienie
Dostawa 3-4 tygodnie
Do schowka
|
Crust: From Sourdough, Spelt and Rye Bread to Ciabatta, Bagels and Brioche. BBC Radio 4 Food Champion of the YearWydawnictwo: Octopus Publishing Group Data wydania: 11/10/2012 ISBN: 9780857831088 Forma publikacji: książka w miękkiej oprawie
|
121.80 PLN
Produkt na zamówienie
Dostawa 3-4 tygodnie
Do schowka
|
Dough: Simple Contemporary BreadWydawnictwo: Octopus Publishing Group Data wydania: 21/02/2008 ISBN: 9781856267625 Forma publikacji: książka w miękkiej oprawie
|
116.55 PLN
Produkt na zamówienie
Dostawa 3-4 tygodnie
Do schowka
|
Dough, w. CD-ROM: Simple Contemporary Bread. Winner of the Guild of Food Writers' Award 2006, Julia Child Award 2006, IACP Best Cookbook of the Year Award 2006 and a James Beard Foundation Book AwardWydawnictwo: Kyle Books Data wydania: 28/02/2008 ISBN: 9781856267625 Forma publikacji: książka w miękkiej oprawie
|
Zapytaj o ten produkt
|