CalpainWydawnictwo: Springer Nature Customer Service Center GmbH Data wydania: 01/01/2019 Wydanie: Pierwsze ISBN: 9781493989874 Forma publikacji: książka w twardej oprawie
|
772.00 PLN
Produkt dostępny
Dostawa 2 dni
Do schowka
|
Scalable Big Data Analytics for Protein BioinformaticsWydawnictwo: Springer Nature Customer Service Center GmbH Data wydania: 01/01/2018 Wydanie: Pierwsze ISBN: 9783319988382 Forma publikacji: książka w twardej oprawie
|
590.00 PLN
Produkt dostępny
Dostawa 2 dni
Do schowka
|
Prokaryotic ChaperoninsWydawnictwo: Springer Nature Customer Service Center GmbH Data wydania: 01/01/2018 Wydanie: Pierwsze ISBN: 9789811351914 Forma publikacji: książka w miękkiej oprawie
|
632.00 PLN
Produkt dostępny
Dostawa 2 dni
Do schowka
|
Activins and InhibinsWydawnictwo: Academic Press Data wydania: 01/04/2011 Wydanie: Pierwsze ISBN: 9780123859617 Forma publikacji: książka w twardej oprawie
|
30.00 PLN
Produkt dostępny
Dostawa 2 dni
Do schowka
|
Advances in Protein Chemistry and Structural Biology: Vol. 80Wydawnictwo: Academic Press Data wydania: 01/12/2010 Wydanie: Pierwsze ISBN: 9780123812643 Forma publikacji: książka w twardej oprawie
|
518.70 PLN
Produkt dostępny
Dostawa 2 dni
Do schowka
|
Advances in Protein Chemistry and Structural Biolog v79Wydawnictwo: Academic Press Data wydania: 01/09/2010 Wydanie: Pierwsze ISBN: 9780123812780 Forma publikacji: książka w twardej oprawie
|
21.00 PLN
Produkt dostępny
Dostawa 2 dni
Do schowka
|
Protein ScienceWydawnictwo: Oxford University Press Data wydania: 07/12/2021 ISBN: 9780198846451 Forma publikacji: książka w miękkiej oprawie
|
142.80 PLN
Produkt na zamówienie
Dostawa 3-4 tygodnie
Do schowka
|
Protein Modificomics: From Modifications to Clinical PerspectivesWydawnictwo: Elsevier Science Publishing Co Inc Data wydania: 21/05/2019 ISBN: 9780128119136 Forma publikacji: książka w miękkiej oprawie
|
588.00 PLN
Produkt na zamówienie
Dostawa 3-4 tygodnie
Do schowka
|
Protein Folding: An IntroductionWydawnictwo: Springer International Publishing AG Data wydania: 06/03/2019 ISBN: 9783319008813 Forma publikacji: książka w miękkiej oprawie
|
250.95 PLN
Produkt na zamówienie
Dostawa 3-4 tygodnie
Do schowka
|
Introduction to Proteins: Structure, Function, and Motion, Second EditionWydawnictwo: Taylor & Francis Inc Data wydania: 11/04/2018 ISBN: 9781498747172 Forma publikacji: książka w twardej oprawie
|
520.80 PLN
Produkt na zamówienie
Dostawa 3-4 tygodnie
Do schowka
|