The Preserving Garden: Bottle, pick, ferment and dry home-grown food for all year roundWydawnictwo: Thames and Hudson (Australia) Pty Ltd Data wydania: 20/07/2023 ISBN: 9781760762865 Forma publikacji: książka w twardej oprawie
|
121.80 PLN
Produkt na zamówienie
Dostawa 3-4 tygodnie
Do schowka
|
Fermentation: History, Uses and RecipesWydawnictwo: Firefly Books Ltd Data wydania: 24/04/2023 ISBN: 9780228104117 Forma publikacji: książka w twardej oprawie
|
148.05 PLN
Produkt na zamówienie
Dostawa 3-4 tygodnie
Do schowka
|
Cook, Batch, Freeze: Easy Meals to Feed Your Family on a BudgetWydawnictwo: HarperCollins Publishers Data wydania: 16/02/2023 ISBN: 9781911670346 Forma publikacji: książka w twardej oprawie
|
69.30 PLN
Produkt na zamówienie
Dostawa 3-4 tygodnie
Do schowka
|
Handbook of Preserves: A Seasonal Guide to making Your OwnWydawnictwo: The Crowood Press Ltd Data wydania: 04/01/2023 ISBN: 9780719841637 Forma publikacji: książka w miękkiej oprawie
|
121.80 PLN
Produkt na zamówienie
Dostawa 3-4 tygodnie
Do schowka
|
Our Fermented Lives: How Fermented Foods Have Shaped Cultures & CommunitiesWydawnictwo: Storey Publishing LLC Data wydania: 27/09/2022 ISBN: 9781635863833 Forma publikacji: książka w twardej oprawie
|
142.80 PLN
Produkt na zamówienie
Dostawa 3-4 tygodnie
Do schowka
|
Freeze Fresh: The Ultimate Guide to Preserving 55 Fruits and Vegetables for Maximum Flavor and VersatilityWydawnictwo: Storey Publishing LLC Data wydania: 05/07/2022 ISBN: 9781635864472 Forma publikacji: książka w miękkiej oprawie
|
100.80 PLN
Produkt na zamówienie
Dostawa 3-4 tygodnie
Do schowka
|
Foolproof Freezer: 60 Fuss-Free Dishes that Make the Most of Your FreezerWydawnictwo: Quadrille Publishing Ltd Data wydania: 16/12/2021 ISBN: 9781787136595 Forma publikacji: książka w twardej oprawie
|
85.05 PLN
Produkt na zamówienie
Dostawa 3-4 tygodnie
Do schowka
|
The Batch Cook Book: Money-saving Meal Prep For Busy LivesWydawnictwo: Little, Brown Book Group Data wydania: 22/10/2020 ISBN: 9781472145123 Forma publikacji: książka w miękkiej oprawie
|
121.80 PLN
Produkt na zamówienie
Dostawa 3-4 tygodnie
Do schowka
|
The Artisan Kitchen: The science, practice and possibilitiesWydawnictwo: Dorling Kindersley Ltd Data wydania: 03/09/2020 ISBN: 9780241399774 Forma publikacji: książka w twardej oprawie
|
148.05 PLN
Produkt na zamówienie
Dostawa 3-4 tygodnie
Do schowka
|
Big Book of Cidermaking: Expert Techniques for Fermenting and Flavoring Your Favorite Hard CiderWydawnictwo: Storey Publishing LLC Data wydania: 01/09/2020 ISBN: 9781635861136 Forma publikacji: książka w miękkiej oprawie
|
142.80 PLN
Produkt na zamówienie
Dostawa 3-4 tygodnie
Do schowka
|