Listeria monocytogenes in the Food Processing EnvironmentWydawnictwo: Springer Nature Data wydania: 22/04/2015 ISBN: 9783319162867 Forma publikacji: eBook: Fixed Page eTextbook (PDF)
|
383.87 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
Fourier Transform Infrared Spectroscopy in Food MicrobiologyWydawnictwo: Springer Nature Data wydania: 02/06/2012 ISBN: 9781461438137 Forma publikacji: eBook: Reflowable eTextbook (ePub)
|
383.87 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
Listeria monocytogenes in the Food Processing EnvironmentWydawnictwo: Springer, Berlin ISBN: 9783319162850 Forma publikacji: książka w miękkiej oprawie
|
Zapytaj o ten produkt
|
Fourier Transform Infrared Spectroscopy in Food MicrobiologyWydawnictwo: Springer, Berlin ISBN: 9781461438120 Forma publikacji: książka w miękkiej oprawie
|
Zapytaj o ten produkt
|