Drug Development for Cancer and DiabetesWydawnictwo: Taylor & Francis Data wydania: 30/08/2020 Wydanie: Pierwsze ISBN: 9781000649949 Forma publikacji: eBook: Reflowable eTextbook (ePub)
|
986.96 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
Functional Foods and NutraceuticalsWydawnictwo: Springer Nature Data wydania: 24/08/2020 Wydanie: Pierwsze ISBN: 9783030423193 Forma publikacji: eBook: Reflowable eTextbook (ePub)
|
1 146.29 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
Natural Remedies for Pest, Disease and Weed ControlWydawnictwo: Elsevier S & T Data wydania: 23/10/2019 ISBN: 9780128193051 Forma publikacji: eBook: Reflowable eTextbook (ePub)
|
713.00 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
Phytochemicals as Lead Compounds for New Drug DiscoveryWydawnictwo: Elsevier S & T Data wydania: 07/09/2019 ISBN: 9780128178911 Forma publikacji: eBook: Reflowable eTextbook (ePub)
|
1 234.05 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
PhytochemistryWydawnictwo: Taylor & Francis Data wydania: 12/12/2018 Wydanie: Pierwsze ISBN: 9780429760327 Forma publikacji: eBook: Reflowable eTextbook (ePub)
|
932.11 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
PhytochemistryWydawnictwo: Taylor & Francis Data wydania: 12/12/2018 Wydanie: Pierwsze ISBN: 9780429760235 Forma publikacji: eBook: Reflowable eTextbook (ePub)
|
932.11 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
Functional Foods and Nutraceuticals: Bioactive Components, Formulations and InnovationsWydawnictwo: Springer, Berlin ISBN: 9783030423216 Forma publikacji: książka w miękkiej oprawie
|
Zapytaj o ten produkt
|
Dietary Phytochemicals: A Source of Novel Bioactive Compounds for the Treatment of Obesity, Cancer and DiabetesWydawnictwo: Springer, Berlin ISBN: 9783030729981 Forma publikacji: książka w twardej oprawie
|
Zapytaj o ten produkt
|
Food and Agricultural Byproducts as Important Source of Valuable NutraceuticalsWydawnictwo: Springer, Berlin ISBN: 9783030987596 Forma publikacji: książka w twardej oprawie
|
Zapytaj o ten produkt
|
Application of Nanotechnology in Food Science, Processing and PackagingWydawnictwo: Springer, Berlin ISBN: 9783030988197 Forma publikacji: książka w twardej oprawie
|
Zapytaj o ten produkt
|