Chickpea: Crop Wild Relatives for Enhancing Genetic GainsWydawnictwo: Elsevier S & T Data wydania: 29/02/2020 Wydanie: Pierwsze ISBN: 9780128183007 Forma publikacji: eBook: Reflowable eTextbook (ePub)
|
904.97 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
LentilsWydawnictwo: Elsevier S & T Data wydania: 10/08/2018 ISBN: 9780128135235 Forma publikacji: eBook: Reflowable eTextbook (ePub)
|
1 096.93 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
Broadening the Genetic Base of Grain CerealsWydawnictwo: Springer Nature Data wydania: 13/09/2016 ISBN: 9788132236139 Forma publikacji: eBook: Fixed Page eTextbook (PDF)
|
1 146.29 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
Genetic and Genomic Resources for Grain Cereals ImprovementWydawnictwo: Elsevier S & T Data wydania: 19/11/2015 ISBN: 9780128020371 Forma publikacji: eBook: Reflowable eTextbook (ePub)
|
767.85 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
Broadening the Genetic Base of Grain LegumesWydawnictwo: Springer Nature Data wydania: 28/10/2014 ISBN: 9788132220237 Forma publikacji: eBook: Fixed Page eTextbook (PDF)
|
817.21 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
Genetic and Genomic Resources of Grain Legume ImprovementWydawnictwo: Elsevier S & T Data wydania: 19/07/2013 Wydanie: Pierwsze ISBN: 9780123984944 Forma publikacji: eBook: Fixed Page eTextbook (PDF)
|
767.85 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
Broadening the Genetic Base of Grain CerealsWydawnictwo: Springer, Berlin ISBN: 9788132236115 Forma publikacji: książka w twardej oprawie
|
Zapytaj o ten produkt
|
Broadening the Genetic Base of Grain CerealsWydawnictwo: Springer, Berlin ISBN: 9788132238669 Forma publikacji: książka w miękkiej oprawie
|
Zapytaj o ten produkt
|
Broadening the Genetic Base of Grain LegumesWydawnictwo: Springer, Berlin ISBN: 9788132220220 Forma publikacji: książka w twardej oprawie
|
Zapytaj o ten produkt
|
Broadening the Genetic Base of Grain LegumesWydawnictwo: Springer, Berlin ISBN: 9788132228868 Forma publikacji: książka w miękkiej oprawie
|
Zapytaj o ten produkt
|