Chemical Analysis of FoodWydawnictwo: Elsevier S & T Data wydania: 16/06/2020 Wydanie: Drugie ISBN: 9780128132678 Forma publikacji: eBook: Fixed Page eTextbook (PDF)
|
1 234.05 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
Advanced Mass Spectrometry for Food Safety and QualityWydawnictwo: Elsevier S & T Data wydania: 19/05/2015 ISBN: 9780444633927 Forma publikacji: eBook: Reflowable eTextbook (ePub)
|
1 398.58 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
Chemical Analysis of Food: Techniques and Applications: Techniques and ApplicationsWydawnictwo: Elsevier S & T Data wydania: 19/09/2012 ISBN: 9780123848635 Forma publikacji: eBook: Fixed Page eTextbook (PDF)
|
1 074.72 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
Food Contaminants and Residue AnalysisWydawnictwo: Elsevier S & T Data wydania: 19/09/2008 ISBN: 9780080931920 Forma publikacji: eBook: Fixed Page eTextbook (PDF)
|
1 919.62 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
Food Toxicants Analysis: Techniques, Strategies and DevelopmentsWydawnictwo: Elsevier S & T Data wydania: 19/02/2007 ISBN: 9780080468013 Forma publikacji: eBook: Fixed Page eTextbook (PDF)
|
1 371.15 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
Mass Spectrometry in Food and Environmental ChemistryWydawnictwo: Springer, Berlin ISBN: 9783031190926 Forma publikacji: książka w twardej oprawie
|
Zapytaj o ten produkt
|