The Butcher's Table: Techniques and Recipes to Make the Most of Your MeatWydawnictwo: Harvard Common Press,U.S. Data wydania: 14/09/2023 ISBN: 9780760381557 Forma publikacji: książka w twardej oprawie
|
114.45 PLN
Produkt na zamówienie
Dostawa 3-4 tygodnie
Do schowka
|
Butcher On The Block: Everyday Recipes, Stories, and Inspirations from Your Local Butcher and BeyondWydawnictwo: Harvest Publications Data wydania: 08/06/2023 ISBN: 9780358670308 Forma publikacji: książka w twardej oprawie
|
172.20 PLN
Produkt na zamówienie
Dostawa 3-4 tygodnie
Do schowka
|
Gnocchi Horror Show Cookbook: 50 Blockbuster Movie-Inspired RecipesWydawnictwo: Ryland, Peters & Small Ltd Data wydania: 11/04/2023 ISBN: 9781912983636 Forma publikacji: książka w twardej oprawie
|
93.45 PLN
Produkt na zamówienie
Dostawa 3-4 tygodnie
Do schowka
|
Wild Meat: The complete guide to cooking gameWydawnictwo: Hardie Grant Books Data wydania: 01/02/2023 ISBN: 9781743796405 Forma publikacji: książka w twardej oprawie
|
145.95 PLN
Produkt na zamówienie
Dostawa 3-4 tygodnie
Do schowka
|
Jerky: The Essential Cookbook with Over 50 Recipes for Drying, Curing, and Preserving MeatWydawnictwo: Cider Mill Press Book Publishers LLC Data wydania: 09/08/2022 ISBN: 9781646432172 Forma publikacji: książka w twardej oprawie
|
98.70 PLN
Produkt na zamówienie
Dostawa 3-4 tygodnie
Do schowka
|
Hunter Gather Cook HandbookWydawnictwo: GMC Publications Data wydania: 07/03/2022 ISBN: 9781784946333 Forma publikacji: książka w twardej oprawie
|
93.45 PLN
Produkt na zamówienie
Dostawa 3-4 tygodnie
Do schowka
|
An A-Z of Pasta: Stories, Shapes, Sauces, RecipesWydawnictwo: Penguin Books Ltd Data wydania: 08/07/2021 ISBN: 9780241402504 Forma publikacji: książka w twardej oprawie
|
145.95 PLN
Produkt na zamówienie
Dostawa 3-4 tygodnie
Do schowka
|
Meat Illustrated: A Foolproof Guide to Understanding and Cooking with Cuts of All KindsWydawnictwo: America's Test Kitchen Data wydania: 27/10/2020 ISBN: 9781948703321 Forma publikacji: książka w twardej oprawie
|
210.00 PLN
Produkt na zamówienie
Dostawa 3-4 tygodnie
Do schowka
|
It Takes Guts: A Meat-Eater's Guide to Eating Offal with over 75 Delicious Nose-to-Tail RecipesWydawnictwo: Victory Belt Publishing Data wydania: 20/10/2020 ISBN: 9781628604160 Forma publikacji: książka w miękkiej oprawie
|
151.20 PLN
Produkt na zamówienie
Dostawa 3-4 tygodnie
Do schowka
|
The Hunter Chef Cookbook: Hunt, Fish, and Forage in Over 100 RecipesWydawnictwo: Penguin Putnam Inc Data wydania: 06/10/2020 ISBN: 9780735236943 Forma publikacji: książka w twardej oprawie
|
156.45 PLN
Produkt na zamówienie
Dostawa 3-4 tygodnie
Do schowka
|