Water Stress in Biological, Chemical, Pharmaceutical and Food SystemsWydawnictwo: Springer Nature Data wydania: 23/07/2015 ISBN: 9781493925780 Forma publikacji: eBook: Fixed Page eTextbook (PDF)
|
817.21 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
Food Engineering: Integrated ApproachesWydawnictwo: Springer Nature Data wydania: 29/02/2008 Wydanie: Pierwsze ISBN: 9780387754307 Forma publikacji: eBook: Fixed Page eTextbook (PDF)
|
1 146.29 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
Food Engineering: Integrated ApproachesWydawnictwo: Springer, Berlin ISBN: 9780387754291 Forma publikacji: książka w twardej oprawie
|
Zapytaj o ten produkt
|
Water Stress in Biological, Chemical, Pharmaceutical and Food SystemsWydawnictwo: Springer, Berlin ISBN: 9783319148885 Forma publikacji: książka w twardej oprawie
|
Zapytaj o ten produkt
|
Water Stress in Biological, Chemical, Pharmaceutical and Food SystemsWydawnictwo: Springer, Berlin ISBN: 9781493925773 Forma publikacji: książka w twardej oprawie
|
Zapytaj o ten produkt
|
Food Engineering: Integrated ApproachesWydawnictwo: Springer, Berlin ISBN: 9781441925923 Forma publikacji: książka w miękkiej oprawie
|
Zapytaj o ten produkt
|
Water Stress in Biological, Chemical, Pharmaceutical and Food SystemsWydawnictwo: Springer, Berlin ISBN: 9781493941889 Forma publikacji: książka w miękkiej oprawie
|
Zapytaj o ten produkt
|