Microwave ChemistryWydawnictwo: Walter de Gruyter Co Data wydania: 01/09/2017 Wydanie: Pierwsze ISBN: 9783110479928 Forma publikacji: książka w miękkiej oprawie
|
293.00 PLN
Produkt dostępny
Dostawa 2 dni
Do schowka
|
Design and Optimization of Innovative Food Processing Techniques Assisted by UltrasoundWydawnictwo: Elsevier S & T Data wydania: 19/11/2020 Wydanie: Pierwsze ISBN: 9780128182765 Forma publikacji: eBook: Reflowable eTextbook (ePub)
|
822.69 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
Organic SonochemistryWydawnictwo: Springer Nature Data wydania: 11/10/2018 ISBN: 9783319985541 Forma publikacji: eBook: Reflowable eTextbook (ePub)
|
383.87 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
Microwave ChemistryWydawnictwo: De Gruyter Data wydania: 25/09/2017 Wydanie: Pierwsze ISBN: 9783110480023 Forma publikacji: eBook: Reflowable eTextbook (ePub)
|
488.08 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
Organic Sonochemistry: Challenges and Perspectives for the 21st CenturyWydawnictwo: Springer, Berlin ISBN: 9783319985534 Forma publikacji: książka w miękkiej oprawie
|
Zapytaj o ten produkt
|