Food Microbiology: An IntroductionWydawnictwo: Wiley & Sons ISBN: 9781555819385 Forma publikacji: książka w twardej oprawie
|
543.90 PLN
Produkt na zamówienie
Dostawa 3-4 tygodnie
Do schowka
|
Food MicrobiologyWydawnictwo: Wiley Global Research (STMS) Data wydania: 09/12/2019 Wydanie: Czwarte ISBN: 9781683673125 Forma publikacji: eBook: Reflowable eTextbook (ePub)
|
499.10 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
The Summer Slide: What We Know and Can Do About Summer Learning LossWydawnictwo: Teachers College Press Data wydania: 20/10/2016 ISBN: 9780807775097 Forma publikacji: eBook: Reflowable eTextbook (ePub)
|
262.99 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
Contemporary Capacity-Building in Educational ContextsWydawnictwo: Springer Nature Data wydania: 26/02/2014 ISBN: 9781137374578 Forma publikacji: eBook: Reflowable eTextbook (ePub)
|
411.30 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
The Produce Contamination Problem: Causes and SolutionsWydawnictwo: Elsevier S & T Data wydania: 19/02/2014 Wydanie: Drugie ISBN: 9780124046863 Forma publikacji: eBook: Reflowable eTextbook (ePub)
|
822.69 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
Adaptive Learning AgentsWydawnictwo: Springer Nature Data wydania: 25/02/2010 Wydanie: Pierwsze ISBN: 9783642118142 Forma publikacji: eBook: Fixed Page eTextbook (PDF)
|
488.13 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
The Produce Contamination Problem: Causes and SolutionsWydawnictwo: Elsevier S & T Data wydania: 19/05/2009 ISBN: 9780080921112 Forma publikacji: eBook: Fixed Page eTextbook (PDF)
|
707.25 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|