The Effective Induction of Newly Qualified Primary TeachersWydawnictwo: Taylor & Francis Data wydania: 19/12/2013 Wydanie: Pierwsze ISBN: 9781134121052 Forma publikacji: eBook: Reflowable eTextbook (ePub)
|
125.87 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
HACCPWydawnictwo: Springer Nature Data wydania: 17/01/2013 Wydanie: Trzecie ISBN: 9781461450283 Forma publikacji: eBook: Fixed Page eTextbook (PDF)
|
597.83 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
Food Safety for the 21st Century: Managing HACCP and Food Safety Throughout the Global Supply ChainWydawnictwo: Wiley & Sons ISBN: 9781119053590 Forma publikacji: książka w twardej oprawie
|
Zapytaj o ten produkt
|
HACCP: A Food Industry BriefingWydawnictwo: Wiley & Sons ISBN: 9781118427231 Forma publikacji: książka w miękkiej oprawie
|
Zapytaj o ten produkt
|
HACCP: A Practical ApproachWydawnictwo: Springer, Berlin ISBN: 9781461450276 Forma publikacji: książka w twardej oprawie
|
Zapytaj o ten produkt
|
HACCP: A Practical ApproachWydawnictwo: Springer, Berlin ISBN: 9781489986405 Forma publikacji: książka w miękkiej oprawie
|
Zapytaj o ten produkt
|