Achieving sustainable crop nutritionWydawnictwo: Ingram Publisher Services UK- Academic Data wydania: 18/02/2020 Wydanie: Pierwsze ISBN: 9781786763143 Forma publikacji: eBook: Reflowable eTextbook (ePub)
|
1 343.74 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
Improving Water and Nutrient-Use Efficiency in Food Production SystemsWydawnictwo: Wiley & Sons ISBN: 9780813819891 Forma publikacji: książka w twardej oprawie
|
Zapytaj o ten produkt
|
The Root Systems in Sustainable Agricultural IntensificationWydawnictwo: Wiley & Sons ISBN: 9781119525400 Forma publikacji: książka w twardej oprawie
|
Zapytaj o ten produkt
|
The Role of AtCNGC10 and SOS1 in Salt Tolerance of Arabidopsis: Functional Assessment by Lifetime Imaging Analysis and Electrophysiological StudiesWydawnictwo: LAP Lambert Academic Publishing ISBN: 9783838343631 Forma publikacji: książka w miękkiej oprawie
|
Zapytaj o ten produkt
|