Natural Language Processing in Artificial IntelligenceWydawnictwo: Taylor & Francis Data wydania: 01/11/2020 Wydanie: Pierwsze ISBN: 9781000711691 Forma publikacji: eBook: Reflowable eTextbook (ePub)
|
932.11 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
Innovations in Food TechnologyWydawnictwo: Springer Nature Data wydania: 12/10/2020 Wydanie: Pierwsze ISBN: 9789811561214 Forma publikacji: eBook: Reflowable eTextbook (ePub)
|
1 475.37 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
Fundamentals of Pharmaceutical MicrobiologyWydawnictwo: LAP Lambert Academic Publishing ISBN: 9783659562099 Forma publikacji: książka w miękkiej oprawie
|
Zapytaj o ten produkt
|
Gastroretentive Drug Delivery System for oral Anti Diabetic Agents: An Approach towards the Drug Delivery SystemWydawnictwo: LAP Lambert Academic Publishing ISBN: 9783659453182 Forma publikacji: książka w miękkiej oprawie
|
Zapytaj o ten produkt
|
A Concise textbook of Community PharmacyWydawnictwo: LAP Lambert Academic Publishing ISBN: 9783848415519 Forma publikacji: książka w miękkiej oprawie
|
Zapytaj o ten produkt
|
Blockchain Technology and Big Data AnalyticsWydawnictwo: Wiley & Sons ISBN: 9781119750536 Forma publikacji: książka w twardej oprawie
|
Zapytaj o ten produkt
|