![]() |
Laser and Fiber Optic Gas Absorption SpectroscopyWydawnictwo: Cambridge University Press Data wydania: 08/04/2021 ISBN: 9781316805626 Forma publikacji: eBook: Fixed Page eTextbook (PDF)
|
482.64 PLN
![]() Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
![]() |
Mammalogy: Adaptation, Diversity, EcologyWydawnictwo: Johns Hopkins University Press Data wydania: 24/03/2020 Wydanie: Piąte ISBN: 9781421436531 Forma publikacji: eBook: Fixed Page eTextbook (PDF)
|
685.31 PLN
![]() Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
![]() |
Centralisation, Devolution and the Future of Local Government in EnglandWydawnictwo: Taylor & Francis Data wydania: 28/07/2017 Wydanie: Pierwsze ISBN: 9781315407920 Forma publikacji: eBook: Reflowable eTextbook (ePub)
|
301.38 PLN
![]() Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
![]() |
Ordeal by HungerWydawnictwo: Open Road Integrated Media, Inc. Data wydania: 30/09/2013 ISBN: 9780547525600 Forma publikacji: eBook: Fixed Page eTextbook (PDF)
|
98.66 PLN
![]() Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
![]() |
Social Policy Towards 2000Wydawnictwo: Taylor & Francis Data wydania: 23/07/2013 Wydanie: Pierwsze ISBN: 9781136138607 Forma publikacji: eBook: Reflowable eTextbook (ePub)
|
147.82 PLN
![]() Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
![]() |
Carotenoids as Colorants and Vitamin A Precursors: Technological and Nutritional ApplicationsWydawnictwo: Elsevier S & T Data wydania: 19/12/2012 Wydanie: Pierwsze ISBN: 9780323139779 Forma publikacji: eBook: Fixed Page eTextbook (PDF)
|
515.28 PLN
![]() Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
![]() |
Introduction to Food Science and TechnologyWydawnictwo: Elsevier S & T Data wydania: 19/12/2012 Wydanie: Drugie ISBN: 9780323138598 Forma publikacji: eBook: Fixed Page eTextbook (PDF)
|
400.11 PLN
![]() Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
![]() |
Introduction to Food Science and TechnologyWydawnictwo: Elsevier S & T Data wydania: 19/12/2012 ISBN: 9780323156646 Forma publikacji: eBook: Fixed Page eTextbook (PDF)
|
400.11 PLN
![]() Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
![]() |
Two Cents RevisitedWydawnictwo: Author Solutions Data wydania: 18/06/2009 ISBN: 9781467858533 Forma publikacji: eBook: Reflowable eTextbook (ePub)
|
21.89 PLN
![]() Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
![]() |
Food Texture and Viscosity: Concept and MeasurementWydawnictwo: Elsevier S & T Data wydania: 19/12/1982 Wydanie: Pierwsze ISBN: 9780323139236 Forma publikacji: eBook: Fixed Page eTextbook (PDF)
|
400.11 PLN
![]() Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|