Trends in Food Chemistry, Nutrition and Technology in Indian Sub-ContinentWydawnictwo: Springer Nature Data wydania: 05/07/2022 ISBN: 9783031063046 Forma publikacji: eBook: Reflowable eTextbook (ePub)
|
301.60 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
Chest CT for Non-RadiologistsWydawnictwo: Springer Nature Data wydania: 30/05/2018 ISBN: 9783319897103 Forma publikacji: eBook: Reflowable eTextbook (ePub)
|
493.56 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
Trends in Food Chemistry, Nutrition and Technology in Indian Sub-ContinentWydawnictwo: Springer, Berlin ISBN: 9783031063039 Forma publikacji: książka w miękkiej oprawie
|
Zapytaj o ten produkt
|
Chest CT for Non-Radiologists: A Practical GuideWydawnictwo: Springer, Berlin ISBN: 9783319897097 Forma publikacji: książka w miękkiej oprawie
|
Zapytaj o ten produkt
|