Sustainable Meat Production and ProcessingWydawnictwo: Elsevier S & T Data wydania: 29/10/2018 ISBN: 9780128156889 Forma publikacji: eBook: Fixed Page eTextbook (PDF)
|
1 096.93 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
Sustainable Recovery and Reutilization of Cereal Processing By-ProductsWydawnictwo: Elsevier S & T Data wydania: 03/02/2018 ISBN: 9780081022146 Forma publikacji: eBook: Reflowable eTextbook (ePub)
|
1 371.15 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
Polyphenols: Properties, Recovery, and ApplicationsWydawnictwo: Elsevier S & T Data wydania: 11/01/2018 ISBN: 9780128135730 Forma publikacji: eBook: Reflowable eTextbook (ePub)
|
1 371.15 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
Sustainable Food Systems from Agriculture to IndustryWydawnictwo: Elsevier S & T Data wydania: 02/01/2018 ISBN: 9780128119617 Forma publikacji: eBook: Reflowable eTextbook (ePub)
|
959.81 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
Handbook of Grape Processing By-ProductsWydawnictwo: Elsevier S & T Data wydania: 27/03/2017 ISBN: 9780128098714 Forma publikacji: eBook: Reflowable eTextbook (ePub)
|
822.69 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
Olive Mill WasteWydawnictwo: Elsevier S & T Data wydania: 28/12/2016 ISBN: 9780128092248 Forma publikacji: eBook: Reflowable eTextbook (ePub)
|
685.58 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
Nutraceutical and Functional Food ComponentsWydawnictwo: Elsevier S & T Data wydania: 16/12/2016 ISBN: 9780128096505 Forma publikacji: eBook: Reflowable eTextbook (ePub)
|
1 096.93 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
Innovation Strategies in the Food IndustryWydawnictwo: Elsevier S & T Data wydania: 10/06/2016 ISBN: 9780128037935 Forma publikacji: eBook: Reflowable eTextbook (ePub)
|
822.69 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|