Sulfate-Reducing Bacteria and ArchaeaWydawnictwo: Springer Nature Data wydania: 17/05/2022 ISBN: 9783030967031 Forma publikacji: eBook: Reflowable eTextbook (ePub)
|
817.21 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
Environmental Microbiology and Microbial EcologyWydawnictwo: Wiley Global Research (STMS) Data wydania: 09/01/2019 Wydanie: Pierwsze ISBN: 9781118966280 Forma publikacji: eBook: Reflowable eTextbook (ePub)
|
778.82 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
Microbial EcologyWydawnictwo: Wiley Global Research (STMS) Data wydania: 09/09/2011 Wydanie: Pierwsze ISBN: 9781118015827 Forma publikacji: eBook: Fixed Page eTextbook (PDF)
|
570.40 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
Iron Nutrition in Plants and Rhizospheric MicroorganismsWydawnictwo: Springer Nature Data wydania: 25/07/2006 Wydanie: Pierwsze ISBN: 9781402047435 Forma publikacji: eBook: Fixed Page eTextbook (PDF)
|
652.67 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
Structural and Functional Relationships in ProkaryotesWydawnictwo: Springer Nature Data wydania: 24/11/2005 ISBN: 9780387271255 Forma publikacji: eBook: Fixed Page eTextbook (PDF)
|
707.52 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
Iron Chelation in Plants and Soil MicroorganismsWydawnictwo: Elsevier S & T Data wydania: 19/02/1993 ISBN: 9780323147835 Forma publikacji: eBook: Fixed Page eTextbook (PDF)
|
400.11 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
Nanomicrobiology: Physiological and Environmental CharacteristicsWydawnictwo: Springer, Berlin ISBN: 9781493946204 Forma publikacji: książka w miękkiej oprawie
|
Zapytaj o ten produkt
|
Nanomicrobiology: Physiological and Environmental CharacteristicsWydawnictwo: Springer, Berlin ISBN: 9781493916665 Forma publikacji: książka w twardej oprawie
|
Zapytaj o ten produkt
|
Structural and Functional Relationships in ProkaryotesWydawnictwo: Springer, Berlin ISBN: 9780387207087 Forma publikacji: książka w twardej oprawie
|
Zapytaj o ten produkt
|
Sulfate-Reducing Bacteria and ArchaeaWydawnictwo: Springer, Berlin ISBN: 9783030967017 Forma publikacji: książka w twardej oprawie
|
Zapytaj o ten produkt
|