Foodservice Management: Principles and PracticesWydawnictwo: Pearson Education Data wydania: 01/10/2015 Wydanie: 13 ISBN: 9781292104195 Forma publikacji: książka w miękkiej oprawie
|
270.00 PLN
Produkt dostępny
Dostawa 2 dni
Do schowka
|
Georgia's Cakes: A Step-by-Step Masterclass to Make Every Cake a ShowstopperWydawnictwo: HarperCollins Publishers Data wydania: 22/06/2023 ISBN: 9780008563769 Forma publikacji: książka w twardej oprawie
|
151.20 PLN
Produkt na zamówienie
Dostawa 3-4 tygodnie
Do schowka
|
Noma 2.0Wydawnictwo: Artisan Data wydania: 08/11/2022 ISBN: 9781648291722 Forma publikacji: książka w twardej oprawie
|
328.65 PLN
Produkt na zamówienie
Dostawa 3-4 tygodnie
Do schowka
|
The King Arthur Baking School: Lessons and Recipes for Every BakerWydawnictwo: WW Norton & Co Data wydania: 11/10/2022 ISBN: 9781682686157 Forma publikacji: książka w twardej oprawie
|
199.50 PLN
Produkt na zamówienie
Dostawa 3-4 tygodnie
Do schowka
|
The Theory of Hospitality and Catering, 14th EditionWydawnictwo: Hodder Education Data wydania: 30/07/2021 ISBN: 9781398332959 Forma publikacji: książka w miękkiej oprawie
|
250.95 PLN
Produkt na zamówienie
Dostawa 3-4 tygodnie
Do schowka
|
Cellarmanship: How to keep, serve and sell real aleWydawnictwo: CAMRA Books Data wydania: 02/04/2020 ISBN: 9781852493653 Forma publikacji: książka w miękkiej oprawie
|
82.95 PLN
Produkt na zamówienie
Dostawa 3-4 tygodnie
Do schowka
|
Primal CutsWydawnictwo: Rizzoli International Publications Data wydania: 31/03/2020 ISBN: 9780789338099 Forma publikacji: książka w miękkiej oprawie
|
67.20 PLN
Produkt na zamówienie
Dostawa 3-4 tygodnie
Do schowka
|
Professional Cooking 9th EMEA EditionWydawnictwo: John Wiley & Sons Inc Data wydania: 23/08/2019 ISBN: 9781119585985 Forma publikacji: książka w miękkiej oprawie
|
302.40 PLN
Produkt na zamówienie
Dostawa 3-4 tygodnie
Do schowka
|
WJEC Vocational Award Hospitality and Catering Level 1/2: Student BookWydawnictwo: Illuminate Publishing Data wydania: 01/09/2018 ISBN: 9781911208648 Forma publikacji: książka w miękkiej oprawie
|
174.30 PLN
Produkt na zamówienie
Dostawa 3-4 tygodnie
Do schowka
|
Hawksmoor: Restaurants & RecipesWydawnictwo: Cornerstone Data wydania: 19/10/2017 ISBN: 9781848094567 Forma publikacji: książka w twardej oprawie
|
198.45 PLN
Produkt na zamówienie
Dostawa 3-4 tygodnie
Do schowka
|