In Praise of BeerWydawnictwo: Oxford University Press Academic US Data wydania: 03/02/2020 ISBN: 9780190845971 Forma publikacji: eBook: Reflowable eTextbook (ePub)
|
93.19 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
Food, Fermentation, and Micro-organismsWydawnictwo: Wiley Global Research (STMS) Data wydania: 11/02/2019 Wydanie: Drugie ISBN: 9781119557418 Forma publikacji: eBook: Reflowable eTextbook (ePub)
|
784.31 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
Brewing Materials and ProcessesWydawnictwo: Elsevier S & T Data wydania: 01/06/2016 ISBN: 9780128004685 Forma publikacji: eBook: Reflowable eTextbook (ePub)
|
685.31 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
The Oxford Handbook of Food FermentationsWydawnictwo: Oxford University Press Academic US Data wydania: 17/07/2014 Wydanie: Pierwsze ISBN: 9780190200664 Forma publikacji: eBook: Fixed Page eTextbook (PDF)
|
1 096.88 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
Beer: A Quality PerspectiveWydawnictwo: Elsevier S & T Data wydania: 19/05/2011 ISBN: 9780080926094 Forma publikacji: eBook: Fixed Page eTextbook (PDF)
|
904.97 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
Beer: Tap into the Art and Science of BrewingWydawnictwo: Oxford University Press Academic US Data wydania: 03/04/2009 Wydanie: Trzecie ISBN: 9780199756360 Forma publikacji: eBook: Reflowable eTextbook (ePub)
|
230.30 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
Essays in Brewing ScienceWydawnictwo: Springer Nature Data wydania: 13/11/2007 ISBN: 9780387330112 Forma publikacji: eBook: Fixed Page eTextbook (PDF)
|
542.97 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
BeerWydawnictwo: Oxford University Press Academic US Data wydania: 27/03/2003 Wydanie: Drugie ISBN: 9780198035268 Forma publikacji: eBook: Fixed Page eTextbook (PDF)
|
191.91 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
Standards of BrewingWydawnictwo: National Book Network Data wydania: 31/07/2002 ISBN: 9781938469220 Forma publikacji: eBook: Fixed Page eTextbook (PDF)
|
202.88 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
The Oxford Handbook of Food FermentationsWydawnictwo: Oxford University Press Data wydania: 2014 ISBN: 9780199742707 Forma publikacji: książka w twardej oprawie
|
Zapytaj o ten produkt
|