Research in FinanceWydawnictwo: JAI Press LTD Data wydania: 01/02/2009 Wydanie: Pierwsze ISBN: 9781848554467 Forma publikacji: książka w twardej oprawie
|
507.96 PLN
Produkt dostępny
Dostawa 2 dni
Do schowka
|
The Cold Start Problem: How to Start and Scale Network EffectsWydawnictwo: Cornerstone Data wydania: 06/04/2023 ISBN: 9781847942791 Forma publikacji: książka w miękkiej oprawie
|
72.45 PLN
Produkt na zamówienie
Dostawa 3-4 tygodnie
Do schowka
|
The Cold Start Problem: How to Start and Scale Network EffectsWydawnictwo: HarperCollins Data wydania: 07/12/2021 ISBN: 9780062969743 Forma publikacji: książka w twardej oprawie
|
172.20 PLN
Produkt na zamówienie
Dostawa 3-4 tygodnie
Do schowka
|
Energy, Third EditionWydawnictwo: Aggregate Intelligence, Inc. dba Omnigraphics Data wydania: 01/09/2021 ISBN: 9781646937332 Forma publikacji: eBook: Fixed Page eTextbook (PDF)
|
185.11 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
Anatomy for the Royal College of Radiologists FellowshipWydawnictwo: Ingram Publisher Services UK- Academic Data wydania: 24/12/2019 Wydanie: Pierwsze ISBN: 1730750311854 Forma publikacji: eBook: Reflowable eTextbook (ePub)
|
521.04 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
Anatomy for the Royal College of Radiologists FellowshipWydawnictwo: Ingram Publisher Services UK- Academic Data wydania: 24/12/2019 ISBN: 9780750311854 Forma publikacji: eBook: Reflowable eTextbook (ePub)
|
521.04 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
Tropical Intraseasonal Variability and the Stochastic Skeleton MethodWydawnictwo: Springer Nature Data wydania: 24/09/2019 ISBN: 9783030222475 Forma publikacji: eBook: Reflowable eTextbook (ePub)
|
329.03 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
Modifying Food Texture: Volume 1: Novel Ingredients and Processing TechniquesWydawnictwo: Elsevier S & T Data wydania: 19/06/2015 ISBN: 9781782423515 Forma publikacji: eBook: Reflowable eTextbook (ePub)
|
1 288.89 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
Modifying Food Texture: Volume 2: Sensory Analysis, Consumer Requirements and PreferencesWydawnictwo: Elsevier S & T Data wydania: 19/06/2015 ISBN: 9781782423522 Forma publikacji: eBook: Reflowable eTextbook (ePub)
|
1 179.19 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
Trusted ComputingWydawnictwo: Springer Nature Data wydania: 18/02/2009 Wydanie: Pierwsze ISBN: 9783642005879 Forma publikacji: eBook: Fixed Page eTextbook (PDF)
|
466.14 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|