Biotechnical Processing in the Food IndustryWydawnictwo: Taylor & Francis Data wydania: 28/02/2021 Wydanie: Pierwsze ISBN: 9781000094466 Forma publikacji: eBook: Reflowable eTextbook (ePub)
|
932.11 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
Microbiology for Food and HealthWydawnictwo: Taylor & Francis Data wydania: 11/12/2019 Wydanie: Pierwsze ISBN: 9781000007251 Forma publikacji: eBook: Reflowable eTextbook (ePub)
|
932.11 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
Agronomic Rice Practices and Postharvest ProcessingWydawnictwo: Taylor & Francis Data wydania: 07/12/2018 Wydanie: Pierwsze ISBN: 9780429949333 Forma publikacji: eBook: Reflowable eTextbook (ePub)
|
932.11 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
Rice Science: Biotechnological and Molecular AdvancementsWydawnictwo: Taylor & Francis Data wydania: 07/12/2018 Wydanie: Pierwsze ISBN: 9781351136563 Forma publikacji: eBook: Reflowable eTextbook (ePub)
|
932.11 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
Science and Technology of Aroma, Flavor, and Fragrance in RiceWydawnictwo: Taylor & Francis Data wydania: 06/08/2018 Wydanie: Pierwsze ISBN: 9781351360388 Forma publikacji: eBook: Reflowable eTextbook (ePub)
|
877.27 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
Engineering Interventions in Foods and PlantsWydawnictwo: Taylor & Francis Data wydania: 14/11/2017 Wydanie: Pierwsze ISBN: 9781351761758 Forma publikacji: eBook: Reflowable eTextbook (ePub)
|
904.97 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
Microorganisms in Sustainable Agriculture, Food, and the EnvironmentWydawnictwo: Taylor & Francis Data wydania: 01/09/2017 Wydanie: Pierwsze ISBN: 9781315341606 Forma publikacji: eBook: Reflowable eTextbook (ePub)
|
904.97 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
Anthracnose of Clusterbean and Management: Instant study on clusterbeanWydawnictwo: LAP Lambert Academic Publishing ISBN: 9786200101044 Forma publikacji: książka w miękkiej oprawie
|
Zapytaj o ten produkt
|