![]() |
Sustainable Food Drying Techniques in Developing Countries: Prospects and ChallengesWydawnictwo: Springer Nature Data wydania: 08/05/2020 ISBN: 9783030424763 Forma publikacji: eBook: Reflowable eTextbook (ePub)
|
542.97 PLN
![]() Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
![]() |
Food Preservation in Developing Countries: Challenges and SolutionsWydawnictwo: Springer Nature Data wydania: 23/04/2019 ISBN: 9783030115302 Forma publikacji: eBook: Reflowable eTextbook (ePub)
|
817.21 PLN
![]() Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
![]() |
State of Bound Water: Measurement and Significance in Food ProcessingWydawnictwo: Springer Nature Data wydania: 14/11/2018 ISBN: 9783319998886 Forma publikacji: eBook: Reflowable eTextbook (ePub)
|
707.52 PLN
![]() Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
![]() |
Sustainable Food Drying Techniques in Developing Countries: Prospects and ChallengesWydawnictwo: Springer, Berlin ISBN: 9783030424787 Forma publikacji: książka w miękkiej oprawie
|
Zapytaj o ten produkt
|
![]() |
Sustainable Food Drying Techniques in Developing Countries: Prospects and ChallengesWydawnictwo: Springer, Berlin ISBN: 9783030424756 Forma publikacji: książka w twardej oprawie
|
Zapytaj o ten produkt
|
![]() |
State of Bound Water: Measurement and Significance in Food ProcessingWydawnictwo: Springer, Berlin ISBN: 9783319998879 Forma publikacji: książka w twardej oprawie
|
Zapytaj o ten produkt
|