Challenges in Green Analytical ChemistryWydawnictwo: Ingram Publisher Services UK- Academic Data wydania: 05/05/2020 Wydanie: Drugie ISBN: 9781788016148 Forma publikacji: eBook: Fixed Page eTextbook (PDF)
|
1 288.89 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
Challenges in Green Analytical ChemistryWydawnictwo: Ingram Publisher Services UK- Academic Data wydania: 05/05/2020 Wydanie: Drugie ISBN: 9781839160295 Forma publikacji: eBook: Reflowable eTextbook (ePub)
|
1 288.89 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
The Quality of AirWydawnictwo: Elsevier S & T Data wydania: 26/07/2016 ISBN: 9780444636065 Forma publikacji: eBook: Reflowable eTextbook (ePub)
|
1 398.58 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
Food Protected Designation of Origin: Methodologies and ApplicationsWydawnictwo: Elsevier S & T Data wydania: 19/06/2013 Wydanie: Pierwsze ISBN: 9780444595720 Forma publikacji: eBook: Fixed Page eTextbook (PDF)
|
1 398.58 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
Challenges in Green Analytical ChemistryWydawnictwo: Ingram Publisher Services UK- Academic Data wydania: 05/07/2011 Wydanie: Pierwsze ISBN: 9781849732963 Forma publikacji: eBook: Fixed Page eTextbook (PDF)
|
937.87 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
Green Analytical Chemistry: Theory and PracticeWydawnictwo: Elsevier S & T Data wydania: 19/10/2010 ISBN: 9780444537102 Forma publikacji: eBook: Fixed Page eTextbook (PDF)
|
1 480.85 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
Handbook of Smart Materials in Analytical Chemistry, 2 Teile: 2 Volume SetWydawnictwo: Wiley & Sons ISBN: 9781119422624 Forma publikacji: książka w twardej oprawie
|
Zapytaj o ten produkt
|
Handbook of Mineral Elements in FoodWydawnictwo: Wiley & Sons ISBN: 9781118654361 Forma publikacji: książka w twardej oprawie
|
Zapytaj o ten produkt
|
Handbook of Green Analytical ChemistryWydawnictwo: Wiley & Sons ISBN: 9780470972014 Forma publikacji: książka w twardej oprawie
|
Zapytaj o ten produkt
|