Practical Cookery for the Level 2 Professional Cookery Diploma, 3rd editionWydawnictwo: Hodder Education Data wydania: 25/11/2022 ISBN: 9781398385375 Forma publikacji: książka w miękkiej oprawie
|
245.70 PLN
Produkt na zamówienie
Dostawa 3-4 tygodnie
Do schowka
|
The Theory of Hospitality and Catering, 14th EditionWydawnictwo: Hodder Education Data wydania: 30/07/2021 ISBN: 9781398332959 Forma publikacji: książka w miękkiej oprawie
|
250.95 PLN
Produkt na zamówienie
Dostawa 3-4 tygodnie
Do schowka
|
Practical Cookery 14th EditionWydawnictwo: Hodder Education Data wydania: 28/06/2019 ISBN: 9781510461710 Forma publikacji: książka w twardej oprawie
|
257.25 PLN
Produkt na zamówienie
Dostawa 3-4 tygodnie
Do schowka
|
Practical Cookery for the Level 2 Technical Certificate in Professional CookeryWydawnictwo: Hodder Education Data wydania: 30/06/2017 ISBN: 9781510401846 Forma publikacji: książka w miękkiej oprawie
|
226.80 PLN
Produkt na zamówienie
Dostawa 3-4 tygodnie
Do schowka
|
Practical Cookery for the Level 3 Advanced Technical Diploma in Professional CookeryWydawnictwo: Hodder Education Data wydania: 26/05/2017 ISBN: 9781510401853 Forma publikacji: książka w miękkiej oprawie
|
257.25 PLN
Produkt na zamówienie
Dostawa 3-4 tygodnie
Do schowka
|
Practical Cookery for the Level 3 NVQ and VRQ Diploma, 6th editionWydawnictwo: Hodder Education Data wydania: 25/04/2014 ISBN: 9781471806698 Forma publikacji: książka w miękkiej oprawie
|
257.25 PLN
Produkt na zamówienie
Dostawa 3-4 tygodnie
Do schowka
|