Essentials of Food ScienceWydawnictwo: Springer Nature Switzerland AG Data wydania: 28/11/2020 ISBN: 9783030468132 Forma publikacji: książka w miękkiej oprawie
|
304.50 PLN
Produkt na zamówienie
Dostawa 3-4 tygodnie
Do schowka
|
Essentials of Food ScienceWydawnictwo: Springer Nature Data wydania: 27/11/2020 Wydanie: Piąte ISBN: 9783030468149 Forma publikacji: eBook: Reflowable eTextbook (ePub)
|
438.72 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
Dimensions of FoodWydawnictwo: Taylor & Francis Data wydania: 17/01/2018 Wydanie: 8 ISBN: 9781351805285 Forma publikacji: eBook: Reflowable eTextbook (ePub)
|
465.93 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
Essentials of Food ScienceWydawnictwo: Springer Nature Data wydania: 05/12/2013 Wydanie: Czwarte ISBN: 9781461491385 Forma publikacji: eBook: Fixed Page eTextbook (PDF)
|
438.72 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
The Art of Nutritional CuisineWydawnictwo: Taylor & Francis Data wydania: 24/01/2013 Wydanie: Pierwsze ISBN: 9781466596504 Forma publikacji: eBook: Fixed Page eTextbook (PDF)
|
383.65 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
The Art of Nutritional CuisineWydawnictwo: CRC Press Data wydania: 02/01/2013 Wydanie: Pierwsze ISBN: 9781439850848 Forma publikacji: eBook: Reflowable eTextbook (ePub)
|
317.84 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
Essentials of Food ScienceWydawnictwo: Springer Nature Data wydania: 03/12/2007 Wydanie: Trzecie ISBN: 9780387699400 Forma publikacji: eBook: Fixed Page eTextbook (PDF)
|
383.87 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
Essentials of Food ScienceWydawnictwo: Springer, Berlin Data wydania: 2014 ISBN: 9781461491378 Forma publikacji: książka w miękkiej oprawie
|
Zapytaj o ten produkt
|