The Food Sharing RevolutionWydawnictwo: Island Press Data wydania: 01/01/2019 Wydanie: Pierwsze ISBN: 9781610918862 Forma publikacji: książka w twardej oprawie
|
107.00 PLN
Produkt dostępny
Dostawa 2 dni
Do schowka
|
The Sociology of Food and AgricultureWydawnictwo: Taylor & Francis Ltd Data wydania: 27/09/2021 ISBN: 9780367680015 Forma publikacji: książka w miękkiej oprawie
|
225.75 PLN
Produkt na zamówienie
Dostawa 3-4 tygodnie
Do schowka
|
Decentering Biotechnology: Assemblages Built and Assemblages MaskedWydawnictwo: Taylor & Francis Ltd Data wydania: 30/06/2020 ISBN: 9780367602567 Forma publikacji: książka w miękkiej oprawie
|
161.70 PLN
Produkt na zamówienie
Dostawa 3-4 tygodnie
Do schowka
|
A Decent MealWydawnictwo: Stanford University Press Data wydania: 26/10/2021 Wydanie: Pierwsze ISBN: 9781503629547 Forma publikacji: eBook: Reflowable eTextbook (ePub)
|
142.60 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
The Sociology of Food and AgricultureWydawnictwo: Taylor & Francis Data wydania: 26/09/2021 Wydanie: Trzecie ISBN: 9781000442397 Forma publikacji: eBook: Reflowable eTextbook (ePub)
|
235.56 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
Routledge Handbook of Sustainable and Regenerative Food SystemsWydawnictwo: Taylor & Francis Data wydania: 13/08/2020 Wydanie: Pierwsze ISBN: 9780429882784 Forma publikacji: eBook: Reflowable eTextbook (ePub)
|
290.41 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
Society and the EnvironmentWydawnictwo: Taylor & Francis Data wydania: 10/03/2020 Wydanie: Trzecie ISBN: 9781000759211 Forma publikacji: eBook: Reflowable eTextbook (ePub)
|
438.50 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
The Food Sharing RevolutionWydawnictwo: Island Press Data wydania: 15/11/2018 ISBN: 9781610918879 Forma publikacji: eBook: Reflowable eTextbook (ePub)
|
159.01 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
Society and the EnvironmentWydawnictwo: Taylor & Francis Data wydania: 15/05/2018 Wydanie: Drugie ISBN: 9780429974250 Forma publikacji: eBook: Reflowable eTextbook (ePub)
|
465.93 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
The Real Cost of Cheap FoodWydawnictwo: Taylor & Francis Data wydania: 06/02/2018 Wydanie: Drugie ISBN: 9781351624411 Forma publikacji: eBook: Reflowable eTextbook (ePub)
|
268.48 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|