Advanced Nondestructive Detection Technologies in FoodWydawnictwo: Springer Nature Data wydania: 27/08/2021 ISBN: 9789811633607 Forma publikacji: eBook: Reflowable eTextbook (ePub)
|
597.83 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
Modern Detection Technology for Solid-State Fermentation Process: Application of Homemade Electronic Nose and Near-Infrared Spectroscopy in Solid-State Fermentation of Feed ProteinWydawnictwo: LAP Lambert Academic Publishing ISBN: 9786202515283 Forma publikacji: książka w miękkiej oprawie
|
Zapytaj o ten produkt
|
Advanced Nondestructive Detection Technologies in FoodWydawnictwo: Springer, Berlin ISBN: 9789811633621 Forma publikacji: książka w miękkiej oprawie
|
Zapytaj o ten produkt
|
NDT Technology for the Quality and Safety of CerealWydawnictwo: LAP Lambert Academic Publishing ISBN: 9786204191034 Forma publikacji: książka w miękkiej oprawie
|
Zapytaj o ten produkt
|