My Revision Notes: NCFE Level 1/2 Technical Award in Food and CookeryWydawnictwo: Hodder Education Data wydania: 25/08/2023 ISBN: 9781398378957 Forma publikacji: książka w miękkiej oprawie
|
79.80 PLN
Produkt na zamówienie
Dostawa 3-4 tygodnie
Do schowka
|
Practical Cookery for the Level 2 Professional Cookery Diploma, 3rd editionWydawnictwo: Hodder Education Data wydania: 25/11/2022 ISBN: 9781398385375 Forma publikacji: książka w miękkiej oprawie
|
245.70 PLN
Produkt na zamówienie
Dostawa 3-4 tygodnie
Do schowka
|
NCFE Level 1/2 Technical Award in Food and CookeryWydawnictwo: Hodder Education Data wydania: 25/11/2022 ISBN: 9781398376236 Forma publikacji: książka w miękkiej oprawie
|
171.15 PLN
Produkt na zamówienie
Dostawa 3-4 tygodnie
Do schowka
|
WJEC Level 1/2 Vocational Award in Hospitality and CateringWydawnictwo: Hodder Education Data wydania: 14/07/2022 ISBN: 9781398361256 Forma publikacji: książka w miękkiej oprawie
|
202.65 PLN
Produkt na zamówienie
Dostawa 3-4 tygodnie
Do schowka
|
WJEC Level 1/2 Vocational Award Hospitality and Catering (Technical Award) - Student Book - Revised EditionWydawnictwo: Illuminate Publishing Data wydania: 31/05/2022 ISBN: 9781913963309 Forma publikacji: książka w miękkiej oprawie
|
182.70 PLN
Produkt na zamówienie
Dostawa 3-4 tygodnie
Do schowka
|
ClearRevise AQA GCSE Food Preparation and Nutrition 8585Wydawnictwo: PG Online Limited Data wydania: 30/07/2021 ISBN: 9781910523377 Forma publikacji: książka w miękkiej oprawie
|
67.20 PLN
Produkt na zamówienie
Dostawa 3-4 tygodnie
Do schowka
|
WJEC Level 3 Diploma in Food Science and NutritionWydawnictwo: Illuminate Publishing Data wydania: 30/09/2020 ISBN: 9781912820702 Forma publikacji: książka w miękkiej oprawie
|
250.95 PLN
Produkt na zamówienie
Dostawa 3-4 tygodnie
Do schowka
|
AQA GCSE 9-1 Food Preparation & Nutrition Revision Cards: Ideal for Home Learning, 2023 and 2024 ExamsWydawnictwo: HarperCollins Publishers Data wydania: 14/05/2020 ISBN: 9780008399283 Forma publikacji: karty
|
73.80 PLN
Produkt na zamówienie
Dostawa 3-4 tygodnie
Do schowka
|
WJEC Eduqas GCSE Food Preparation and Nutrition Exam Question Practice WorkbookWydawnictwo: Hodder Education Data wydania: 27/03/2020 ISBN: 9781510479111 Forma publikacji: książka w miękkiej oprawie
|
68.25 PLN
Produkt na zamówienie
Dostawa 3-4 tygodnie
Do schowka
|
AQA GCSE Food Preparation and Nutrition Exam Question Practice WorkbookWydawnictwo: Hodder Education Data wydania: 27/03/2020 ISBN: 9781510479104 Forma publikacji: książka w miękkiej oprawie
|
68.25 PLN
Produkt na zamówienie
Dostawa 3-4 tygodnie
Do schowka
|