Food and Beverage Management: For the hospitality, tourism and event industriesWydawnictwo: Goodfellow Publishers Limited Data wydania: 07/11/2022 ISBN: 9781915097262 Forma publikacji: książka w miękkiej oprawie
|
232.05 PLN
Produkt na zamówienie
Dostawa 3-4 tygodnie
Do schowka
|
Food and Beverage Service, 10th EditionWydawnictwo: Hodder Education Data wydania: 28/08/2020 ISBN: 9781398300156 Forma publikacji: książka w miękkiej oprawie
|
257.25 PLN
Produkt na zamówienie
Dostawa 3-4 tygodnie
Do schowka
|
Food and Beverage Management: For the hospitality, tourism and event industriesWydawnictwo: Goodfellow Publishers Limited Data wydania: 30/05/2019 ISBN: 9781911635109 Forma publikacji: książka w miękkiej oprawie
|
232.05 PLN
Produkt na zamówienie
Dostawa 3-4 tygodnie
Do schowka
|
Food and Beverage ManagementWydawnictwo: Goodfellow Publishers Ltd Data wydania: 07/11/2022 Wydanie: 6 ISBN: 9781915097279 Forma publikacji: eBook: Fixed Page eTextbook (PDF)
|
318.11 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
The ShortfallWydawnictwo: Langham Partners Data wydania: 31/01/2021 ISBN: 9781839730986 Forma publikacji: eBook: Fixed Page eTextbook (PDF)
|
71.25 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
The ShortfallWydawnictwo: Langham Partners Data wydania: 31/01/2021 ISBN: 9781839730962 Forma publikacji: eBook: Reflowable eTextbook (ePub)
|
71.25 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
Aboriginals and the Mining IndustryWydawnictwo: Taylor & Francis Data wydania: 09/08/2020 Wydanie: Pierwsze ISBN: 9781000248326 Forma publikacji: eBook: Reflowable eTextbook (ePub)
|
290.41 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
Food and Beverage ManagementWydawnictwo: Goodfellow Publishers Ltd Data wydania: 30/05/2019 Wydanie: Piąte ISBN: 9781911635116 Forma publikacji: eBook: Fixed Page eTextbook (PDF)
|
318.11 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
Food and Beverage ManagementWydawnictwo: Goodfellow Publishers Ltd Data wydania: 31/03/2016 Wydanie: Czwarte ISBN: 9781910158746 Forma publikacji: eBook: Fixed Page eTextbook (PDF)
|
318.11 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
European Gastronomy into the 21st CenturyWydawnictwo: Taylor & Francis Data wydania: 23/05/2012 Wydanie: Pierwsze ISBN: 9781136404931 Forma publikacji: eBook: Reflowable eTextbook (ePub)
|
328.81 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|